Volleybal Nijmegen

“Netwerk” in Nijmegen is een volleybalvereniging voor recreanten. We zijn een gemêleerd gezelschap van zo’n 25 vrouwen en mannen in de leeftijd van ongeveer 25 tot 60 jaar, met een diversiteit aan interesses en achtergronden. Eén overeenkomst hebben we allemaal gemeen: we vinden het leuk om iedere week te volleyballen. En voor wie zin heeft is er een derde helft in de kroeg.

Donderdagavond

Op de donderdagavond wordt er gespeeld van 20.30 tot 22.00 uur in sporthal ‘Onder de St. Steven’. Deze hoge hal heeft twee mooie, ruime velden en ligt in hartje Nijmegen aan de Smidstraat in het centrum, rand Benedenstad. 

Meestal spelen we, na het inspelen, in vier teams drie onderlinge partijtjes. Het spel ligt op het niveau gevorderd, dat wil zeggen hoger dan beginners.

Regelmatig doen we met een team mee aan een toernooi in de regio.

En verder

Ook organiseren we af en toe een uitstapje, zoals naar een wijnfeest, een wijnproeverij, een verre reis naar Marokko of een picnic aan het Wylermeer (met bijbehorend beachvolleybal).

De contributie bedraagt ongeveer 90 euro per jaar. Daarvoor kun je het hele seizoen wekelijks spelen. Iedereen probeert zo vaak mogelijk te komen, maar als je een periode te druk bent, is dat geen probleem.

Netwerk Volleybal Nijmegen: Meespelen of meer weten? Neem dan contact op.